U kunt bij ons terecht op onze locaties in Dongen, Waspik, Sprang-Capelle en Kaatsheuvel.

Op al onze locaties zorgen we ervoor dat de samenwerking met de andere disciplines goed is, waardoor we u zo goed mogelijk kunnen ondersteunen en we verder kijken dan alleen het logopedische stukje.

Visie
Kwaliteit
Wij streven ernaar om u goede kwalitatieve logopedische zorg te bieden, waarbij u als cliënt de belangrijkste schakel bent in het behandelproces.
Persoonlijk Tijdens de logopedische behandeling kijken wij niet alleen naar het logopedische probleem, maar kijken wij ook naar uw functioneren in het dagelijks leven.
Open In de communicatie naar u en uw betrokkenen streven wij ernaar om open en duidelijk te zijn, zodat u weet wat u kunt verwachten en wat u zelf kunt doen om uw behandeldoel te bereiken.

Werkgebied
Door de verschillende locaties zijn wij goed bereikbaar voor mensen uit Dongen, Waspik, ’s Gravenmoer, Raamsdonk, Sprang-Capelle en Kaatsheuvel. De praktijk krijgt hierdoor steeds meer een regionale functie en bekendheid.

Vergoeding
Ook voor 2021 heeft onze praktijk contracten getekend met de verschillende zorgverzekeraars, waardoor de logopedische behandeling in de meeste gevallen 100% vergoed wordt. De logopedische zorg valt onder het eigen risico, waardoor mensen boven 18 jaar hiervoor een rekening krijgen van de verzekering.

Indien u niet op komt dagen op de afgesproken tijd of binnen 24 uur voorafgaand afmeld, krijgt u een verzuimrekening. Deze rekening kunt u niet indienen bij uw verzekering. Het tarief voor een verzuimrekening is voor 2021  € 38,-